Pro cases

Onze PROjecten spreken voor zich

Professionele en industriële samenwerkingen

Energreen Pro biedt ongeziene energie oplossingen voor de professionele markt, van KMO’s tot de grote ondernemingen. Ontdek onze cases voor meer inzicht in de mogelijkheden.

Group Ceyssens | Heusden-Zolder

8MWh batterij en zonnepanelen met een capaciteit van 1.77MW

Energreen Pro Transformeert Ceyssens Group met toonaangevend zonne-energiesysteem In een mijlpaal voor duurzaamheid heeft Energreen Pro met trots het dak van de productiehal van Ceyssens Group voorzien van een indrukwekkend zonne-energiesysteem.

Het dak gevuld met zonnepanelen als onderdeel van het professionele zonne-energiesysteem bij Group Ceyssens

Nelissen | Lanaken

908 zonnepanelen voor steenfabriek Nelissen

Voor steenfabriek Nelissen te Lanaken mocht Energreen Pro 908 zonnepanelen voorzien goed voor een totaal vermogen van 272400W. Bij steenfabriek Nelissen, gelegen in Kesselt, plaatsten we 210 panelen AXITEC 410WP extra.

Eandistip | Mechelen

419 zonnepanelen op het dak van Eandistip te Mechelen

Op een parkeertoren in Mechelen, genaamd EANDISTIP, plaatsten we 419 panelen AXITEC 410WP. Deze parkeertoren bestaat uit 8 bovengrondse verdiepingen, waarvan 2 verdiepingen als kantoor.

Equitom | Lummen / Namen

1.024 zonnepanelen voor paardenkliniek Equitom

Bij Equitom, een toonaangevend centrum voor paardenchirurgie, hebben we in totaal 1024 zonnepanelen op hun vestigingen in Meldert (544 panelen) en Lummen (480 panelen) geïnstalleerd.

CWS Workwear | Lokeren

745 zonnepanelen voor een vermogen van 316.625 WP

Bij CWS Lokeren, gespecialiseerd in hoogwaardige - confortabele en duurzame werkkleding, plaatsten we afgelopen week 745 panelen TRINA 425WP. Goed voor een totaal vermogen van 316.625WP!

Beerens | Antwerpen

Mega installatie van 2.242 zonnepanelen voor Beerens

Bij Beerens, gespecialiseerd in de aan- & verkoop van tweedehandswagens, plaatsen we 2242 panelen AXITEC 410WP in combinatie met Huawei! Dit is goed voor een totaal vermogen 919.220WP!

’t Scheep | Hasselt

492 zonnepanelen voor het stadhuis van Hasselt

We zijn trots dat we 492 hoogrendementspanelen van LG 330 WP mochten plaatsen, goed voor een totaal vermogen van 162.360 WP. We kozen voor een Oost-West installatie waardoor de opbrengst mooi gespreid is en we de verbruiks-curve van het stadhuis volgen.

Klanten aan het woord

starstarstarstarstar
Paul Sino - Operational manager NELISSEN
Wij raden Energreen aan bij onze kennissen omdat prijs/kwaliteit perfect is. Bij Energreen voelen we ons steeds volledig ontzorgt. Alles wordt geregeld tot in de details en zelf hoeven we ons nergens druk over te maken. Onze gebruikers van de Energreen laadpalen zijn zeer tevreden, zowel onze medewerkers als bezoekende klanten.

Overtuigd door onze projecten? Vraag hier vrijblijvend jouw energie audit aan

Vul ons contactformulier in en laat ons jouw zakelijke energiebehoeften weten. Ons team van energy experts staat klaar om samen met jou de ideale energieoplossingen voor je bedrijf te ontwikkelen en te implementeren. Neem vandaag nog de stap naar groene efficiëntie.

info@energreen.com