Industri√ęle installaties

Energreen PRO is ook voor industri√ęle installaties een partner waar je op kan rekenen. De know-how om een project binnen de gevraagde timing te finaliseren en de contacten met de netbeheerders Eandis, Infrax en ORES zijn onze grote troef. Kwaliteit staat bij deze grote installaties zeker centraal.

Energreen PRO industri√ęle referenties

Solar projecten

436 panelen TRINA 425 Wp

Energreen Tongeren, 24 juni 2024

De sporthal in Houthalen-Oost heeft 436 zonnepanelen ge√Įnstalleerd. Deze installatie zorgt voor een aanzienlijke toename in de opwekking van groene energie, waardoor de energiekosten worden verlaagd. Dankzij deze zonnepanelen kan de sporthal effici√ęnter en voordeliger functioneren, wat ten goede komt aan alle sporters en bezoekers.

Company Logo

Batterij projecten

Huawei 200kWh BESS

Energreen Tongeren, 27 mei 2024

Agro Moors zet een grote stap naar duurzame energie met de installatie van de nieuwe Huawei 200kWh batterij! Deze krachtige batterij biedt een opslagcapaciteit van maar liefst 200kWh en een vermogen van 100kW. Hiermee kunnen we onze energie-effici√ęntie aanzienlijk verhogen en een betrouwbare, milieuvriendelijke energiebron garanderen voor onze agrarische activiteiten. Dankzij deze investering kunnen we onze afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderen en bijdragen aan een groenere toekomst. We zijn trots op deze vooruitgang en kijken ernaar uit om de voordelen van deze geavanceerde technologie te ervaren.

Company Logo

Batterij projecten

Huawei 400kWh BESS Project

Energreen Tongeren, 21 mei 2024

Bij fruitteler Limosort hebben we twee Huawei 200kWh batterijen ge√Įnstalleerd! Deze krachtige batterijen zullen worden ingezet voor netondersteunende diensten, wat bijdraagt aan een stabieler en duurzamer elektriciteitsnet. Met een totale opslagcapaciteit van 400kWh en een vermogen van 200kW, zijn deze batterijen een belangrijke stap naar energie-effici√ęntie en milieuvriendelijkheid in de boomkwekerijsector. Wij van Energreen Pro zijn trots op deze realisatie en onze bijdrage aan een groenere toekomst.

Solar projecten

190 panelen TRINA 425 Wp

Energreen Tongeren, 9 mei 2024

We zijn fier dat we 190 zonnepanelen hebben mogen plaatsen op het West Gebouw B in Antwerpen! Deze prachtige installatie levert nu schone energie en draagt bij aan een groenere stad.

Company Logo

Batterij projecten

Batterij-installatie 100 kWh

Energreen Tongeren, 7 mei 2024

GPC, een groothandel in zonnepanelen, heeft een batterij-installatie van 100 kWh ge√Įnstalleerd. Deze installatie optimaliseert de opslag en het gebruik van energie, waardoor GPC effici√ęnter kan opereren en energiekosten kan verlagen. Hiermee zet GPC een belangrijke stap in het verbeteren van hun energiebeheer.

Company Logo

Batterij projecten

Batterij installatie ZeroCO2 XL2 - 160 kWh

Energreen Tongeren, 24 april 2024

Pluimveebedrijf Theo Martens heeft een batterij-installatie van 160 kWh ge√Įnstalleerd. Deze moderne installatie optimaliseert energieopslag en -gebruik, wat leidt tot lagere energiekosten. De batterij slaat opgewekte zonne-energie effici√ęnt op en vermindert de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet. Dit project benadrukt de inzet van Theo Martens voor een milieuvriendelijke toekomst.

Company Logo

Solar projecten

720 panelen Trina 660 Wp

Energreen Tongeren, 14 april 2024

De Artesis Plantijn Hogeschool in Antwerpen zet een stralend voorbeeld met een prachtige installatie van 720 zonnepanelen! Met deze slimme stap voorziet de school in haar eigen energie, terwijl studenten dagelijks leren en groeien in een milieuvriendelijke omgeving. Een zonnige investering voor de toekomst!

Company Logo

Solar projecten

400 panelen Ja Solar 435 Wp Full Black Glas-Glas

Energreen Tongeren, 1 april 2024

Het woonzorgcentrum & rusthuis Huyse Fliedermael zet een grote stap richting duurzaamheid met de installatie van maar liefst 400 zonnepanelen. Deze groene toevoeging voorziet niet alleen in de energiebehoeften van het centrum, maar straalt ook een zorgzaam engagement uit naar de toekomst. Onder de zonnestralen gedijen niet alleen de bewoners, maar ook de inzet voor een schonere en groenere omgeving.

Toon meer referenties

Vraag hier vrijblijvend jouw offerte aan.

Begin je duurzame traject bij Energreen Pro. Vul ons contactformulier in en laat ons jouw zakelijke energiebehoeften weten. Ons team van experts staat klaar om samen met jou de ideale energieoplossingen voor je bedrijf te ontwikkelen en te implementeren. Neem vandaag nog de stap naar groene effici√ęntie.

info@energreen.com