Oplossingen

Grootschalige batterijsystemen

Bij Energreen Pro begrijpen we dat grote ondernemingen unieke uitdagingen hebben als het gaat om energieopslag en -beheer. Onze geavanceerde batterijsystemen zijn speciaal ontworpen om de energiecapaciteit en efficiëntie te leveren die uw onderneming nodig heeft. Deze systemen stellen u in staat om opgewekte energie optimaal te benutten en te garanderen dat uw bedrijf nooit zonder stroom zit, zelfs tijdens piekverbruik of uitval. Verder bieden onze batterijsystemen een zeer hoge flexibiliteit ten opzichte van wanneer u afhankelijk bent van het net. Graag bespreken we de mogelijke opties in een verkennend gesprek.

Grootschalige energieopslag

Door te investeren in een grootschalig batterijsysteem van bijvoorbeeld Huawei creëer je efficiënt energiegebruik wat uiteindelijk een aantrekkelijke terugverdientijd van de batterij met zich meebrengt.

Deze krachtige batterijsystemen bieden de mogelijkheid om gedurende de hele dag te profiteren van zonnestroom. Dit zorgt voor meer continuïteit, rendement en zekerheid in je bedrijfsvoering.

Huawei LUNA2000-200KWH-2H1

Battery Configuration: 12S1P

Maximum battery capacity of the energy storage system: 193.5 kWh

Rated Power: 100 kW

Dimensions (W x H x D), including DC/DC and PCS: 2570mm×2135mm×1200mm

Weight (including the battery module): ≤2950kg

Operating temperature range: -30 °C ~ 55 °C

Huawei LUNA2000-2.0MWH-1H0

DC Rated Voltage: 1,200 V

Nominal Energy Capacity: 2,064 kWh

Charge & Discharge Rate: ≤ 1 C

Rated Power: 2,064 kW

Container Configuration (W x H x D): 6,058 x 2,896 x 2,438 mm

Container Weight: ≤ 30 t

Ontdek alle Pro oplossingen

Krachtige zonnepanelen

Onze Energreen Power Panels zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge energie-eisen van grote bedrijven.

Efficiënte laadpalen

Onze slimme Energreen Power Chargers zijn essentieel voor het elektrisch wagenpark van bedrijven.

Waarom kiezen voor Energreen Pro?

Expertise in grote en complexe projecten

Met jarenlange ervaring in het beheren van grootschalige energieprojecten, heeft Energreen Pro de expertise om de meest complexe energievraagstukken van jouw onderneming aan te pakken. Wij begrijpen dat elke grote onderneming uniek is en bieden daarom maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en ambities.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Onze focus ligt op het bouwen van een duurzame toekomst. Dit doen we door het leveren van betrouwbare, groene energieoplossingen die niet alleen het milieu ten goede komen, maar ook de operationele efficiëntie van jouw business verhogen.

Volledige ontzorging

Bij Energreen Pro geloven we in een proactieve benadering. Van de initiële planning en installatie tot het doorlopende onderhoud en beheer, wij zorgen voor een complete en zorgeloze ervaring, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is – het runnen van jouw bedrijf.

Energreen bij Group Ceyssens

Dirk Ceyssens aan het woord

“Vanaf de beginfase verliep de samenwerking soepel. Ik heb het als zeer aangenaam ervaren.” - aldus de Directeur bij Group Ceyssens

Vraag hier vrijblijvend jouw Energreen audit aan.

Vul ons contactformulier in en laat ons jouw zakelijke energiebehoeften weten. Ons team van energy experts staat klaar om samen met jou de ideale energieoplossingen voor je bedrijf te ontwikkelen en te implementeren. Neem vandaag nog de stap naar groene efficiëntie.

info@energreen.com