Oplossingen

Laadpaal

Efficiënte en duurzame laadoplossingen voor thuis. Uw elektrisch voertuig altijd klaar voor vertrek.

meisje_laadpaal_energreen

Energreen heeft veel ervaring in elektrisch laden met een laadpaal of wandlaadstations. Wij verkopen, installeren en onderhouden laadpalen voor elektrisch vervoer. Zowel voor ondernemers als bij jouw thuis kunnen we een laadpaal of wandlaadstation leveren. Wij willen het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk maken. Je wilt zorgeloos rijden met de elektrische auto en daarbij hoort probleemloos elektrisch laden. Dat begrijpen we. Met onze Energreen charger bieden we jou een eigen product aan dat naadloos aansluit op het hele Energreen ecosysteem. Neem contact met ons op om advies te krijgen over de beste oplossing voor jouw wagen.

Onze systemen

Ervaar de toekomst van slim opladen met Energreen’s geavanceerde EV AC-laders. Laad jouw elektrische voertuig op met de kracht van de zon, dankzij ons geïntegreerde eco-systeem dat exclusief gebruik maakt van zonne-energie. Beheer en optimaliseer de laadsessies moeiteloos via onze gebruiksvriendelijke Energreen-app, die gepland opladen en datatracking mogelijk maakt. Geniet van de zekerheid van een stabiel thuisnetwerk met ons dynamisch laadbeheer, dat overbelasting voorkomt. De installatie van onze laadpalen is eenvoudig en veilig, met flexibele montageopties en ingebouwde bescherming tegen reststroomfouten. Onze robuuste laadstations, geschikt voor zowel wand- als paalmontage, zijn IP65 gecertificeerd en ontworpen voor alle weersomstandigheden. Met een krachtige capaciteit van 22 kW AC-laden, ben je altijd verzekerd van een snelle en efficiënte laadervaring. Kies voor Energreen en stap over op een slimme, duurzame en kosteneffectieve manier van elektrisch rijden.

Energreen serie charger

De Energreen EV AC charger bespaart je geld door jou de mogelijkheid te bieden jouw auto op te laden met zonne-energie in plaats van stroom van het net. Je kan er ook voor kiezen om op te laden wanneer de energietarieven laag zijn, of zelfs gebruik maken van de energie uit het thuisopslagsysteem.

Laad jouw EV op met zonne-energie

Slim opladen met de Energreen Power app

Dynamisch laadbeheer

Eenvoudige en veilige installatie

Robuuste en flexibele montageopties

Krachtig 22 kW AC laden

Energreen partners

elektrische wagen laadpaal

Ontvang vrijblijvend jouw offerte

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en ontdek hoe onze laadpaal systemen jouw leven groener en efficiënter kunnen maken.