Oplossingen

Omvormer

Optimaliseer je zonne-energie

Een omvormer is een essentieel onderdeel van zonne-energiesystemen. Het zet de opgewekte gelijkspanning van zonnepanelen om in bruikbare wisselspanning. Hierdoor kunnen we duurzaam opgewekte energie efficiënt integreren in het reguliere elektriciteitsnet en onze apparaten van stroom voorzien. De omvormer vervult een cruciale rol bij het benutten van zonne-energie voor een duurzamere toekomst.

Onze systemen

Bij Energreen geloven we in het bieden van op maat gemaakte energieoplossingen die niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar ook bijdragen aan een duurzamere planeet. Onze zonnepanelen, omvormers en laadpalen zijn meer dan producten; ze vormen samen een visie op een groenere toekomst. Stap vandaag nog over op Energreen en ervaar hoe eenvoudig het is om uw ecologische voetafdruk te verkleinen terwijl u bespaart op uw energiekosten.

Energreen Power Store

Onze eigen Energreen omvormer, de Energreen Power Store, onderdeel van een holistisch energie-ecosysteem, staat centraal in onze toewijding aan innovatie en duurzaamheid. Deze geavanceerde omvormer werkt naadloos samen met onze zonnepanelen, batterij en laadpaal, waardoor u de controle krijgt over uw energieverbruik en -productie op een manier die het milieu ten goede komt en uw energiekosten verlaagt. Ontdek de toekomst van duurzame energie bij u thuis met de Energreen Power Serie.

Smart ESS: Optimaliseer de energie van elk batterijpakket voor perfect beheer.

Naadloze Integratie: Past moeiteloos in het veelzijdige 5-in-1 Energreen systeem.

Dynamische Prijzen: Ingebouwde sturing past zich aan markttarieven aan voor een snellere terugverdientijd.

Modulaire Schaalbaarheid: Uitbreidbaar in modules van 8kWh, tot een indrukwekkende 48kWh per eenheid.

UPS en Back-up: Biedt een ononderbroken stroomvoorziening en back-up opties met de optionele Energreen Energy Gateway.

Toonaangevende Bescherming: Geniet van de veiligheid van een 5-laags beschermingssysteem, het meest betrouwbaar op de markt.

Compatibiliteit: Speciaal ontworpen om naadloos samen te werken met de Energreen omvormer.

Energreen partners

vrouw in de zon binnen huis met laptop

Ontvang vrijblijvend jouw offerte

Ontvang nu moeiteloos jouw persoonlijke offerte door de correcte omvormer te berekenen met slechts enkele klikken. Maak de overstap naar groene energie eenvoudig en ontdek hoeveel je kunt besparen!

Alles over omvormers in zonnepanelen installaties