Oplossingen

Zonnepanelen

Energreen maakt de droom van een elektriciteitsrekening vrij leven werkelijkheid met hoogwaardige zonnepanelen.

zonnepanelen op een dak, vader met dochter op de schouder kijken ernaar.
gezin met dochter geniet van natuur in het gras voor hun huis uitegerust met zonnepanelen van Energreen

Bij Energreen kiezen we bewust voor de meest hoogwaardige panelen op de markt. Onze zonnepanelen behoren tot de Tier 1-categorie, wat staat voor topkwaliteit en betrouwbaarheid. Alleen het beste is goed genoeg voor jou. Kies voor onze zonnepanelen en investeer in een duurzame toekomst met de zekerheid van topkwaliteit. Ontdek hoe onze panelen het verschil kunnen maken voor jouw energiebeheer.

Hoogwaardige Energreen Zonnepanelen

Onze trots, het Energreen-paneel, is het resultaat van uitgebreide research en innovatie. Dit zelf ontworpen paneel is niet alleen de beste in zijn klasse, maar ook een bewijs van onze toewijding aan vooruitstrevende energieoplossingen. Naast ons eigen paneel werken we samen met topmerken zoals Trina en Sunpower. Dankzij deze samenwerkingen heb je toegang tot producten van gegarandeerde kwaliteit. Met Energreen, Trina en Sunpower ben je verzekerd van zonnepanelen die aan de hoogste standaarden voldoen. Ontdek hieronder onze systemen.

Energreen serie Solar panel

Maak kennis met ons exclusieve Energreen zonnepaneel - een product van eigen ontwerp en ontwikkeling, speciaal gemaakt om perfect samen te werken met onze Energreen omvormer. Dit zonnepaneel is niet zomaar een toevoeging aan jouw zonne-energiesysteem; het is het resultaat van toegewijde innovatie en technische precisie. Door het paneel en de omvormer in synergie te laten werken, maximaliseren we de efficiëntie en betrouwbaarheid van jouw energieopwekking.

440 Wp

Full Black

Glas

30 jaar product garantie

30 jaar uitzonderlijke opbrengst garantie

MCS certified

BCRG certified

Exclusief bij Energreen

Sunpower Solar panel

Ontdek de kracht van SUNPOWER zonnepanelen met baanbrekende P6 technologie. De panelen ondergingen een speciale behandeling om ongeëvenaarde prestaties te leveren, met opbrengsten van meer dan 20%. De gepatenteerde P6-technologie van SUNPOWER minimaliseert energieverliezen en levert uitzonderlijke resultaten.

410 Wp

Full Black

Glas - folie

25 jaar product garantie

25 jaar opbrengst garantie

Energreen partners

Ontdek de onderdelen van onze optimale energieoplossing.

vrouw geniet van de warmte van de zon in haar duurzaam huis.

Ontvang vrijblijvend jouw offerte

Ontvang nu moeiteloos jouw persoonlijke offerte door de perfecte zonnepanelenconfiguratie te berekenen met slechts enkele klikken. Maak de overstap naar groene energie eenvoudig en ontdek hoeveel je kunt besparen!

Alles over zonnepanelen installaties