Oplossingen

Efficiënte Laadpalen

In lijn met onze visie om een allesomvattende energieoplossing te bieden, omvatten onze diensten ook Energreen Power Chargers. Deze state-of-the-art laadstations zijn essentieel voor bedrijven die overstappen op elektrische voertuigen. Ze bieden niet alleen een snelle en efficiënte laadoplossing, maar zijn ook volledig geïntegreerd met onze zonnepanelen en batterijsystemen, waardoor een naadloze energie-ervaring wordt gegarandeerd.

Toekomstgerichte mobiliteit

Ontdek de toekomst van intelligent laden met de Energreen Power Charger. Met deze geavanceerde EV AC-laders kan je de elektrische voertuigen opladen met de kracht van zonne-energie, perfect geïntegreerd in ons duurzame ecosysteem. Via de intuïtieve Energreen-app beheert u uw laadsessies moeiteloos, plant u oplaadtijden en volgt u uw energieverbruik nauwkeurig op. Geniet van de stabiliteit van jouw bedrijfsnetwerk met ons dynamische laadsysteem dat overbelasting efficiënt voorkomt.

De installatie van onze laadpalen is zowel eenvoudig als veilig, met flexibele montageopties en ingebouwde bescherming tegen reststroomfouten. Onze laadstations, geschikt voor zowel wand- als paalmontage, zijn IP65 gecertificeerd en weerbestendig, ontworpen om onder alle weersomstandigheden te functioneren. Met een indrukwekkende capaciteit van 22 kW AC-laden ben je altijd verzekerd van een snelle laadtijd. Kies voor Energreen Pro en ga over op een slimme, duurzame en kosteneffectieve manier van elektrisch laden.

Energreen Power Charger

De Energreen EV AC charger bespaart geld door de mogelijkheid te bieden jouw fleet op te laden met zonne-energie in plaats van stroom van het net. Je kan er ook voor kiezen om op te laden wanneer de energietarieven laag zijn, of zelfs gebruik maken van de energie uit het thuisopslagsysteem.

Laad jouw EV op met zonne-energie

Slim opladen met de Energreen Power app

Dynamisch laadbeheer

Eenvoudige en veilige installatie

Robuuste en flexibele montageopties

Krachtig 22 kW AC laden

De voordelen van het Energreen Pro ecosysteem

Duurzaamheid & innovatie

Energie autonomie

Future-proof investering

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Slimme energiesturing

Grootschalige energieopslag

Naadloze communicatie

Impact en connectiviteit

Ontdek alle Pro oplossingen

Krachtige zonnepanelen

Onze Energreen Power Panels zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge energie-eisen van grote bedrijven.

Grootschalige batterijsystemen

Onze geavanceerde batterijsystemen zijn speciaal ontworpen om de energiecapaciteit en efficiëntie te leveren die jouw onderneming nodig heeft.

Waarom kiezen voor Energreen Pro?

Expertise in grote en complexe projecten

Met jarenlange ervaring in het beheren van grootschalige energieprojecten, heeft Energreen Pro de expertise om de meest complexe energievraagstukken van jouw onderneming aan te pakken. Wij begrijpen dat elke grote onderneming uniek is en bieden daarom maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en ambities.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Onze focus ligt op het bouwen van een duurzame toekomst. Dit doen we door het leveren van betrouwbare, groene energieoplossingen die niet alleen het milieu ten goede komen, maar ook de operationele efficiëntie van jouw business verhogen.

Volledige ontzorging

Bij Energreen Pro geloven we in een proactieve benadering. Van de initiële planning en installatie tot het doorlopende onderhoud en beheer, wij zorgen voor een complete en zorgeloze ervaring, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is – het runnen van jouw bedrijf.

Vraag hier vrijblijvend jouw Energreen audit aan.

Vul ons contactformulier in en laat ons jouw zakelijke energiebehoeften weten. Ons team van energy experts staat klaar om samen met jou de ideale energieoplossingen voor je bedrijf te ontwikkelen en te implementeren. Neem vandaag nog de stap naar groene efficiëntie.

info@energreen.com