Historiek

Het verhaal van onze vestigingen

Vandaag heten we Energreen, Your Powerhouse. Een organisatie die zowel particulieren, professionelen als grote ondernemingen ondersteunt in het zoeken en voorzien van de optimale en totale energieoplossing. We zijn met 11 vestigingen in de Benelux en daarmee de marktleider in ons segment. Ontdek hier meer over het verhaal van elke vestiging.

Vestigingen

Onze verschillende vestigingen zijn de motor achter wat vandaag de dag Energreen heet. Lees hieronder meer over de historiek van elk van hen, en wanneer zij deel geworden zijn van Energreen.

Samen zorgen we voor een impactvolle verandering doorheen de hele Benelux en gaan we voor een groene en duurzame toekomst. Onze lokale nabijheid is daarbij een garantie die we blijven bieden voor onze klanten, om hen zo goed en persoonlijk als mogelijk te ondersteunen.

Historiek

Energreen is op 3 jaar uitgegroeid tot de onderneming die we vandaag de dag zijn. Ontdek hieronder de geschiedenis van onze vestigingen.

2021
Leverancier van zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen

Green & Durable Energy is opgericht in 2013 vanuit de toenemende vraag naar energiebesparende systemen. Met enkele grote projecten groeide het bedrijf in enkele maanden uit tot een stabiele speler in Vlaanderen voor zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen.

2022
Installateur van zonnepanelen, warmtepompboilers en thuisbatterijen

Sinds 2008 is Energreen dé referentie in Wallonië voor iedereen die graag energie-onafhankelijk wil worden en daarvoor een installatie nodig heeft. Met de klanttevredenheid als grootste prioriteit installeert het team van Energreen hoogwaardige systemen voor technologische vergroening. Door de sterke naamsbekendheid en memorabele naam van Energreen werd er gekozen om onder deze naam verder te opereren.

2022
Installateur van zonnepanelen voor bedrijven

Agro NRG voorziet agrarische ondernemers en kmo’s van hoogwaardige zonnepaneleninstallaties op basis van een full-serviceconcept. Er wordt niet alleen in technische aanlevering voorzien, maar ook in begeleiding en ontzorging. Zo helpt dit bedrijf de agrarische wereld verder verduurzamen, wekelijks met de installatie van zo’n 2000 zonnepanelen.

2023
Installateur van zonnepanelen thuisbatterijen en laadpalen

Als sterke speler in Noord-Nederland maakt AP Solar sinds 2010 zonne-energie toegankelijk voor iedereen. Dit door het aanbieden van betaalbare duurzame energieoplossingen gecombineerd met deskundig advies.

2023
Installateur van zonnepanelen en laadpalen

Met de focus op zonnepanelen en laadpalen is Zonnemarkt op slechts enkele jaren tijd erin geslaagd duurzame energieoplossingen in de Nederlandse markt te introduceren om zo haar klanten een grotere onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet te bieden.

2023
Van installatie tot onderhoud van zonnepanelen

Reeds een betrouwbare partner sinds 2007 in de plaatsing van zonnepanelen waarbij er steeds gerekend kan worden op onze expertise voor uw hernieuwbaar project.

2023
Leverancier van een optimale energiehuishouding op maat

Ecoworld is specialist in de plaatsing van zonnepanelen, omvormers, opslagbatterijen en laadpalen. Door een jarenlange ervaring, gecombineerd met een persoonlijke aanpak, gaat Ecoworld op zoek naar een energieoplossing op maat van zowel de professionele als particuliere klant.

2023
Specialist in het plaatsen van warmtepompen, airco en zonnepanelen

Iso full biedt u steeds een oplossing op maat: uw partner voor de plaatsing en onderhoud van warmtepompen, airco en zonnepanelen.

2023
Installateur van zonnepanelen

SolarUnie is uw specialist in zonnepanelen die graag met u meedenkt: jarenlange ervaring, eigen monteurs en kwalitatieve producten.

2023
Specialist in zonnepanelen, airco’s, warmtepompen, laadpalen en zonneboilers die net iets verder gaat

Platen Duurzame Technieken is dé specialist in duurzame oplossingen sinds 2009. Hun ervaren medewerkers zorgen er steeds voor dat een energieoplossing op maat van de klant geplaatst wordt. Dit voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

2023
Installateur van zonnepanelen

Innodura probeert hiermee een bijdrage te leveren aan het ontlasten van het milieu en onze leefomgeving. Dit voor zowel de particuliere en professionele markt.

zonnepanelen van energreen

Investeer samen met Energreen in een duurzame toekomst.

Bij Energreen werken we enkel met de meest vooruitstrevende energieoplossingen, we spreken hierbij de hele Benelux aan met onze unieke en eigen producten.