Oplossingen

Thuisbatterij

Verhoog je autonomie tot 70%, verminder elektriciteitsbehoefte met 57%.

Energreen Power Store thuisbatterij systeem met ingebouwde omvormer buiten naast de garage aan moderne woning
Thuisbatterij systeem buiten op het terras aan moderne woning

Door te investeren in een thuisbatterijsysteem van Energreen verhoog je je energie autonomie tot wel 70%, waardoor je ongeveer 57% minder elektriciteit nodig hebt van (dure) energiebedrijven. Deze systemen bieden je de mogelijkheid om de hele dag en nacht door zonnestroom te benutten en kunnen dienen als back-up (noodstroom) bij het uitvallen van het elektriciteitsnetwerk. Bijna je volledige jaarlijks opgewekte zonnestroom wordt op die manier efficiënt verbruikt. Deze handige oplossing is zelfs geschikt voor bijna elke bestaande zonnestroominstallatie. De Energreen thuisbatterij systemen zijn klaar voor de toekomst met Smart Grid compatibiliteit, en ze zijn nog interessanter wanneer je een digitale meter hebt.

De kracht van energieopslag

Kies voor het innovatieve Energreen batterijsysteem voor maximale efficiëntie en monitoring. Profiteer van een naadloze integratie in het volledige Energreen eco-systeem. Transformeer jouw huis in een energiecentrale met deze geavanceerde batterijsystemen. Energreen werkt enkel met de kwaliteitsmerken die een hoge levensduur combineren met een hoog vermogen. Zodat jij kan genieten van maximaal rendement.

Energreen serie battery

Ontdek ons exclusieve AI-geoptimaliseerde batterijsysteem van Energreen, een slimme en efficiënte oplossing voor jouw energiebehoeften. Dit systeem biedt een op maat gemaakt energieplan dat jouw kosten verlaagt en een duurzame toekomst ondersteunt. Deze batterij werkt perfect samen met onze andere energie oplossingen in het Energreen eco-systeem.

Smart ESS: Optimaliseer de energie van elk batterijpakket voor perfect beheer.

Naadloze Integratie: Past moeiteloos in het veelzijdige 5-in-1 Energreen systeem.

Dynamische Prijzen: Ingebouwde sturing past zich aan markttarieven aan voor een snellere terugverdientijd.

Modulaire Schaalbaarheid: Uitbreidbaar in modules van 8kWh, tot een indrukwekkende 48kWh per eenheid.

UPS en Back-up: Biedt een ononderbroken stroomvoorziening en back-up opties met de optionele Energreen Energy Gateway.

Toonaangevende Bescherming: Geniet van de veiligheid van een 5-laags beschermingssysteem, het meest betrouwbaar op de markt.

Compatibiliteit: Speciaal ontworpen om naadloos samen te werken met de Energreen omvormer.

Energreen partners

Kind zit thuis in de zetel en geniet van de warme zonnestralen door het raam in een huis verwarmd door groene energie

Ontvang vrijblijvend jouw offerte

Ontvang jouw persoonlijke offerte voor jouw duurzaam batterijsysteem. Maak de overstap naar groene energie eenvoudig en ontdek hoeveel je kunt besparen!