Oplossingen

Warmtepomp

Efficiënte verwarming en koeling voor lagere energiekosten.

Ontdek de toekomst van duurzame verwarming met Energreen. Onze hoogwaardige warmtepompen vormen een essentieel onderdeel van het Energreen eco-systeem, ontworpen om jouw huis efficiënt te verwarmen en te koelen met hernieuwbare energie. Wij combineren geavanceerde technologie met topmerken om jou de beste verwarmingsoplossingen te bieden. Warmtepompen vangen natuurlijke calorieën op voor efficiënte en voordelige verwarming en sanitair warm water. Gecombineerd met zonnepanelen panelen kunnen ze zelfs autonome energievoorziening bieden. De investering betaalt zich snel terug, met een terugverdientijd van 3-4 jaar (nieuwbouw) of 6-7 jaar (renovatie) door het lage energieverbruik en duurzaamheid van meer dan 20 jaar.

Onze systemen

Onze geavanceerde warmtepompen, variërend van lucht-lucht tot water-water types, maken gebruik van natuurlijke bronnen zoals lucht, aarde en grondwater, en zetten deze om in comfortabele warmte en zelfs sanitair warm water voor jouw woning. Met hun ecologische karakter en lage energiekosten zijn onze warmtepompen niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Investeren in Energreen warmtepompen betekent kiezen voor langdurige duurzaamheid, verhoogde woningwaarde en overheidssteun door middel van premies. Ondanks de initiële kosten, bieden onze systemen op de lange termijn aanzienlijke besparingen en verhogen ze je wooncomfort, ongeacht het seizoen. Stap over op Energreen warmtepompen en maak je woning klaar voor een groenere toekomst.

Energreen partners

Ontvang vrijblijvend jouw offerte

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en ontdek hoe onze warmtepompen systemen jouw leven groener en efficiënter kunnen maken.